Cihazlar ve Aksesuarlar
紅棗山楂雞湯
Hazırlık 3sa
Toplam 3sa 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
山楂5 克
-
紅棗 浸泡2-3小時6 顆
-
水700 克
-
去骨雞腿排 先以熱水川燙150 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
鹽1 小撮
-
蔥 (isteğe bağlı) 切絲,裝飾用少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14.985 g
Kalori
653 kJ /
156 kcal
Yağ
6.44 g
Lif
0.885 g
Karbonhidrat
9.375 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
暖呼呼湯粥
10 Tarif
Tayvan
Tayvan