Cihazlar ve Aksesuarlar
清燉羊肉湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
4 人份
Malzemeler
-
羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水500 克
-
薑 切片20 克
-
米酒200 克
-
水950 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
鹽1 ½ - 2 茶匙
-
冰糖1 茶匙
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.5 g
Kalori
1382.5 kJ /
333.8 kcal
Yağ
11.2 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
尚讚!台灣味
11 Tarif
Tayvan
Tayvan