Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
- 20 克 薑 ,切片
- 200 克 米酒
- 950 克 水
- 1 包 中藥包 (詳見要訣)
- 1 ½ - 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 冰糖
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 200 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1382.5 kJ / 333.8 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.2 g