山藥芡實排骨湯

山藥芡實排骨湯

5.0 22 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1000 克
  • 芡實
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    300 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蓮子
    50 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 米酒
    20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 310 mg
Protein 17.5 g
Kalori 933.6 kJ / 223.4 kcal
Yağ 11.2 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...