Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥芡實排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1000 克
-
芡實15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蓮子50 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
米酒20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
310 mg
Protein
17.5 g
Kalori
933.6 kJ /
223.4 kcal
Yağ
11.2 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan