Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca, tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 60.8 g
- Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min