Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri a pezzi
- 50 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm) (isteğe bağlı)
- 120 g di riso per minestre tipo Ribe (cottura 15 min.)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
veya 1000 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 29.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai porri e burrata
35 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zuppa di baita
45 min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Porri in crema delicata
35 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Vellutata di porri
40 min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 godz.
Salsa bolzanina
15min
Minestra di semolino
30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min