Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri a pezzi
- 50 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm) (isteğe bağlı)
- 120 g di riso per minestre tipo Ribe (cottura 15 min.)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
veya 1000 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 29.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 Std.
Minestra di semolino
30 Min
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di porri
40 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Pancotto
30 Min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Minestra di patate
50 min
Minestra della nonna
50 min
Polenta ai porri
1h 5min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min