Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1570 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 10.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min
Falafel di fave e ceci
40min
Bulgur alle verdure e menta
35 dk
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Patate svedesi
55 dk
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cous cous di cavolfiore
20min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Insalata di riso integrale (vegan)
1sa
Catalogna con olive e capperi
50 dk