Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Capesante
- 1 scalogno piccolo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate in acqua limone e sale
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse salmone e aneto
10 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Capesante gratinate
30 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min