Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla, in quarti
- 10 g di mandorle pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carbonada
1 godz.
Minestra di riso e ceci
30min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20 min
Zuppa del nord
1h 10min
Lenticchie all'indiana
35min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 godz.
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50 min
Minestrone
45 min
Zuppa di quinoa
35min
Riso pilaf boliviano
55min
Zuppa montanara
1 godz.