Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farro con seppie e verdure
35 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Moscardini al limone
30 Min