Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 枝 香茅, 取白色部份,切片
- 8 片 檸檬葉
- 10 粒 紅蔥頭, 拍扁
- 2 根 新鮮紅辣椒, 斜切
- 6 枝 新鮮香菜根, 拍扁
- 15 克 南薑
- 1200 克 魚高湯
- 10 顆 小番茄, 對半切
- 120 克 新鮮草菇, 洗淨
- 60 克 萊姆汁
- 30 克 魚露
- 20 克 椰糖
- 80 克 泰式辣椒醬
- 12 隻 草蝦, 去鬚腳、腸泥
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 19.97 g
- Karbonhidrat
- 12.139 g
- Yağ
- 1.284 g
- Lif
- 2.06 g