Cihazlar ve Aksesuarlar
冬蔭公湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
香茅 取白色部份,切片4 枝
-
檸檬葉8 片
-
紅蔥頭 拍扁10 粒
-
新鮮紅辣椒 斜切2 根
-
新鮮香菜根 拍扁6 枝
-
南薑15 克
-
魚高湯1200 克
-
小番茄 對半切10 顆
-
新鮮草菇 洗淨120 克
-
萊姆汁60 克
-
魚露30 克
-
椰糖20 克
-
泰式辣椒醬80 克
-
草蝦 去鬚腳、腸泥12 隻
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.97 g
Kalori
566 kJ /
135 kcal
Yağ
1.284 g
Lif
2.06 g
Karbonhidrat
12.139 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
東南亞風味在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan