Cihazlar ve Aksesuarlar
玉米筍炒青江菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
玉米筍 切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
242.8 mg
Protein
2.2 g
Kalori
324.9 kJ /
77.7 kcal
Yağ
5.2 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
4198 g
Karbonhidrat
6.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan