Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式辣雞
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
沙拉油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)400 克
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
糖1 大匙
-
小黃瓜 切段(約2公分)2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
38.5 g
Kalori
1623 kJ /
387 kcal
Yağ
19.8 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan