Cihazlar ve Aksesuarlar
鮮蝦韭菜水餃
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
120 個
Malzemeler
-
韭菜 切小段(約1公分)130 克
-
韭黃 切小段(約1公分)400 - 500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
薑 切塊60 克
-
水90 克
-
豬絞肉600 克
-
蝦仁 切小丁300 克
-
薄鹽醬油45 克
-
香油3 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
水餃皮 (約2斤)120 張
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Sodyum
94.2 mg
Protein
1.9 g
Kalori
152.2 kJ /
36.4 kcal
Yağ
0.9 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
6.7 g
Karbonhidrat
5.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
星級主廚 - 吳宜玲
4 Tarif
Tayvan
Tayvan