Cihazlar ve Aksesuarlar
小黃瓜炒肉絲
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
3 人份
Malzemeler
-
小黃瓜 去芯,切絲(食材絲前約650克)5 條
-
鹽¼ 茶匙
-
梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
香油½ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
601.2 mg
Protein
18.4 g
Kalori
1575.1 kJ /
376.8 kcal
Yağ
29 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
70.6 g
Karbonhidrat
8.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品X李易
4 Tarif
Tayvan
Tayvan