小黃瓜炒肉絲

小黃瓜炒肉絲

4.7 30 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
3 人份

Malzemeler

  • 小黃瓜 去芯,切絲(食材絲前約650克)
    5 條
  • ¼ 茶匙
  • 梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 601.2 mg
Protein 18.4 g
Kalori 1575.1 kJ / 376.8 kcal
Yağ 29 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 70.6 g
Karbonhidrat 8.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...