Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 godz. 30 min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 godz. 30 min
Coulis di frutta
10 min
Panna cotta
6h 30min
Mousse alle fragoline di bosco
4 godz. 30 min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20min
Candele al cioccolato
4h 50min
Crème caramel
3 godz. 45 min