Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
veya 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 162 kJ / 38 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté du potager
15 Min
Soupe de panais
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage au poireau
30min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté de courgette
25min
Soupe d'artichaut mentholée
10 min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté d'asperge
30min
Crème de carotte
30min