Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
veya 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 162 kJ / 38 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté d'asperge
30 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Soupe asperge citron
55 Min
Soupe d'artichaut mentholée
10 Min
Velouté du potager
15 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Crème de carotte
30 Min
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Potage au poireau
30 Min