Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pesto
- 50 g de roquette
- 100 g de pistaches, non salées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'huile d'olive
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le risotto
- 1400 g d'eau
- 75 g de fèves fraîches, blanchies
- 85 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 350 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 75 g de petits pois frais
- 100 g de pois gourmands frais, coupés en morceaux (2 cm)
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3075 kJ / 732 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto
30min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto aux morilles
45min