Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 852 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Velouté du potager
15min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Velouté carotte-betterave
35min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe aux champignons des bois
45min
Soupe légère aux légumes
20 Min