Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式酸魚湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮紅辣椒 切段2 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭30 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 切片1 顆
-
鱸魚 切塊(約5公分)500 克
-
新鮮蠔菇 切片8 片
-
檸檬汁10 克
-
魚露1 ½ 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
44.3 g
Kalori
1415 kJ /
338 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
1.6 g
Karbonhidrat
13.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A-TY 泰國媽媽味
10 Tarif
Tayvan
Tayvan