泰式酸魚湯

泰式酸魚湯

2.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 新鮮紅辣椒 切段
    2 根
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 蝦醬
    ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛番茄 切片
    1 顆
  • 鱸魚 切塊(約5公分)
    500 克
  • 新鮮蠔菇 切片
    8 片
  • 檸檬汁
    10 克
  • 魚露
    1 ½ 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 44.3 g
Kalori 1415 kJ / 338 kcal
Yağ 11.4 g
Lif 1.6 g
Karbonhidrat 13.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...