Cihazlar ve Aksesuarlar
南薑椰汁雞湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
椰奶400 克
-
南薑 斜切片(每片厚約0.5公分)5 片
-
新鮮檸檬香茅 取白色根部,切段(約5公分),拍裂2 根
-
帶皮雞小腿300 克
-
椰糖5 克
-
紅蔥頭8 顆
-
水500 克
-
150 克 新鮮草菇新鮮蠔菇12 片
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
魚露20 克
-
檸檬葉5 片
-
檸檬汁30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19 g
Kalori
1590 kJ /
380 kcal
Yağ
30.8 g
Lif
3.4 g
Karbonhidrat
10.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A-TY 泰國媽媽味
10 Tarif
Tayvan
Tayvan