Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 52.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 28.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpette con le sarde
25 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Mousse di baccalà
45min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Insaporitore per pesce
10 Min