Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 52.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 28.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni
1h 30 min
Calamari alla napoletana
40 min
Agnello al vino
40 min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Carciofini sott'olio
721h 20min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Triglie in salsa piccante
30 min