Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 52.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 28.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Alici ripiene
50min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Carciofini sott'olio
721sa 30 dk
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Alici ripiene al Varoma
50min
Salmone farcito
1h 5min
Baccalá alle olive
25min