Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
veya 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
veya 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 Min
Ravioli di patate e gamberi
1j 20 menit
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Crêpes ai gamberi e crescione
1j 30 menit
Danish salate
1 Std. 45 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Crêpes al cacao
1j 20 menit
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1 Std. 15 Min
Succo di pera
2j 10 menit