Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (isteğe bağlı)
- 4 tsp hoisin sauce (isteğe bağlı)
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1546.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carnitas
50 dk
Cold Red Curry Soup
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 dk
Mexican Creamed Corn
30min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 dk
Pork Tortas
2ωρ. 20 λεπτ.
Picadillo (Texas Hash)
40min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4ωρ. 20 λεπτ.
Pozole Rojo
2h 5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1sa