Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (isteğe bağlı)
- 4 tsp hoisin sauce (isteğe bağlı)
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1546.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Shrimp and Crab Stack
25min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Caprese Egg White Omelet
20min
Patty Melt
1h 5min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Shrimp & Crab Linguine
25min
Chickpea Ratatouille
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Liver Detox
5min