Gingerbread pavlova stack

Gingerbread pavlova stack

4.6 29 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 5sa 30 dk
12 portions

Malzemeler

Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • ground ginger
    2 tsp
Toffee syrup
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • double cream
    130 g
  • brown sugar
    100 g
Mascarpone cream
  • gingerbread biscuits or gingernut biscuits
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    350 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • ground ginger
    1 - 2 tsp
  • bananas peeled and cut into slices, for garnishing
    2
  • nectarines (isteğe bağlı) stones removed and cut into slices, for garnishing
    2

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 455.3 kcal / 1904.9 kJ
Protein 4.7 g
Yağ 28.9 g
Karbonhidrat 46.7 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 17 g
Sodyum 151.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...