薑黃蔬菜雞湯麵

薑黃蔬菜雞湯麵

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 紅蘿蔔 切塊,(約 3 公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊,(約 3 公分)
    200 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 西洋芹 削皮,切片
    60 克
  • 1 茶匙
  • 薑黃粉
    1 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 1200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 剝成小段
    60 克
    60 克 乾通心粉 (湯用)
  • 菠菜 切小段
    200 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 749.4 mg
Protein 20.8 g
Kalori 1510 kJ / 360.9 kcal
Yağ 21.6 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 5.2 g
Karbonhidrat 21.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...