Cihazlar ve Aksesuarlar
栗子排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
排骨 切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨400 克
-
新鮮香菇100 克
-
紅蘿蔔 切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊100 克
-
水1200 克
-
新鮮去殼栗子12
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
767.5 mg
Protein
17 g
Kalori
1606.5 kJ /
384 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
24 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
暖心食療
10 Tarif
Tayvan
Tayvan