Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 992.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Burger ceci e rucola
40min
Focaccia di patate in padella
1h
Schiacciatina zucca e carote
45min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1h
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min