Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 992.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1 godz. 30 min
Spanakopita
1h
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Torta salata svuotafrigo
2h
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 godz. 30 min
Patate schiacciate al forno
1h
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min