Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 35.9 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 992.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico
50 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Torta salata svuotafrigo
2h
Omelette verdure e formaggio
30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1h
Cotolette di spinaci
1h
Pesto di lattuga
15 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Pesto di melanzane
10 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min