Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
veya 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 382.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di melanzane
10 min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1j 20 menit
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1j
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min