
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi
- 320 g di pasta formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche lavate
-
30
g di mandorle
veya 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 490.5 kcal / 2052 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Yağ
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Lif
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Sodyum
- 382.5 mg