Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5 min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min
Kabak Lazanya
45min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h