Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥丸子湯
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊200 克
-
日本太白粉3 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花,(祥見要訣)20 克
-
水1500 克
-
舞菇 剝成小塊150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
4 克 昆布昆布粉½ 茶匙
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
1966.9 mg
Protein
5 g
Kalori
1142.9 kJ /
273.2 kcal
Yağ
0.6 g
Lif
10 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
64.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食潮流
10 Tarif
Tayvan
Tayvan