Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pancar, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 800 g su
- 2 diş sarımsak
- 1 tutam yenibahar
- ½ defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber
- 1 ½ - 2 yk sirke (üzüm)
- 2 tk taze sıkılmış limon suyu
- 2 tk şeker
- 185 g krema, yüksek yağ oranlı
- baharat (hepsi), sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 623.8 kJ / 149.1 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 663.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuç ve Portakallı Kek
1 Std. 40 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Havuç Çorbası
35min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min.
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Havuçlu Pancar Salatası
10 Min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min