Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3h
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2 godz.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Tahinli Çörek (6 adet)
2 godz.
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Elmalı Sıcak Çay
40min
Tahinli Bademli Kurabiye
25min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h