Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3óra
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5u.
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Patates ve Kefirli Ekmek
1óra 50p
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1óra 50p
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2óra 50p
Zencefilli Limonata
10 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2u. 10min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min