Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g yulaf sütü
- 1 muz, orta boy, parçalara bölünmüş
- 2 tk toz zerdeçal
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 2 tk akçaağaç şurubu
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- ½ tk tarçın, toz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 şişe
- Kalori
- 1491 kJ / 352 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş brokoli
20min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 Min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok