Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 757.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Mantar
20min
Marmelatlı Çörekler
2 Std. 20 Min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 godz.
Limonlu Kek
2hod. 30min
İtalyan Salata Sosu
5min
Karamelize Elmalar
Değerlendirme yok
Hardallı Patates Salatası
1 godz.
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min