Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 757.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini
2h
Karamelize Elmalar
15 Min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2u. 20min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10 min
Acuka
10 Min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 min