
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su ılık
- 30 g taze maya ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 441 kcal / 1845.2 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Yağ
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Sodyum
- 757.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Keten Tohumlu Kraker
1sa 50 dk
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 dk
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1sa 10 dk
Piña Colada
15 dk
Kremalı Viski Likörü
15 dk
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1sa 5 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1sa
Domatesli Focaccia
3sa
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Dereotlu Poğaça
45 dk