Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 757.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Hint Usulü Çay
10min
Çilekli Kıtır Çörekler
1 godz. 30 min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Bol Tahıllı Kraker
30 min