Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 9.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto lotte et lard
50min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Planche de beurre
15min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauce périgourdine
35min
Beurre bordelais
30min
Sangria blanche
35min
Cocktail Bellini
5min
Sauce madère
35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Beurre d'escargot
10min
Sauce piquante
35min