Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 9.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Beurre bordelais
30 min
Soupe à l'oignon gratinée
30 min
Sauce au poivre
25 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce au cidre
20min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce bordelaise
45 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1 Std.
Beurre d'escargot
10 Min
Sauce madère
35 min
Sauce périgourdine
35 min