Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 152.3 g
- Doymuş Yağ
- 96.2 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 649.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12h
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Travers de porc sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Punch de l'Avent
15min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Sauce madère
35 min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Cabillaud au chorizo
35 min
Sauce piquante
35 min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5 min
Beurre d'escargot
10min