Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 152.3 g
- Doymuş Yağ
- 96.2 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 649.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Galette des rois façon tartiflette
1h 30min
Dôme de fruits en gelée
3 Std. 20 Min
Tartinade de fromage à l'italienne
4 godz. 10 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2 Std.
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 Std.
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Poulet à la cubaine
40min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Sapin de Noël apéro
1h
Aligot et poulet à la sauge
50 Min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1h 20min