Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 446.8 mg
Alternatif tarifler
Purée mousseline
40 Min
Soupe à l'oignon gratinée
30 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Soupe de potimarron
35min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Velouté de carottes
30 Min