Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 446.8 mg
Alternatif tarifler
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe de butternut et gingembre
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Soupe au potiron
50min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de potimarron
35min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min