Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables

Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa
8 portions

Malzemeler

  • lemons divided (1 thin peel only, both juiced)
    2
  • fresh chives in pieces
    10 - 12 sprigs
  • fresh rosemary, leaves only
    5 - 6 sprigs
  • fresh basil leaves and tender stems
    8 - 10 sprigs
  • dried oregano
    2 tsp
  • fresh parsley leaves and tender stems
    10 - 13 sprigs
  • garlic cloves
    8
  • salt divided
    4 - 6 pinches
  • extra virgin olive oil divided
    3 ½ oz
  • lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)
    45 - 56 oz
  • water
    21 oz
  • red new potatoes scrubbed with skin on
    10 ½ oz
  • shallots halved
    9 oz
  • carrots sliced in rounds (1 in.)
    5 oz
  • sweet potato peeled, cubed (1 in.)
    14 oz
  • garlic cloves peeled
    8
  • fresh ground pepper
    2 - 3 pinches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 238.1 mg
Protein 35.1 g
Kalori 2489 kJ / 595 kcal
Yağ 37 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 12.2 g
Karbonhidrat 30.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...