Cihazlar ve Aksesuarlar
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (isteğe bağlı) to garnish2 - 3 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
4.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
52.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Food Trends 2022
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 dk
Sayur Asem
Değerlendirme yok
Ginger Coriander Steamed Fish
Değerlendirme yok
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Değerlendirme yok
Ginger Milk Curd
20 dk
Paneer Tikka Pizza
2sa
Balado Eggplant
50 dk
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 dk
Vegetarian Japchae
45 dk
Spam
1sa 15 dk
Kids Vegan Summer Rolls
35 dk
Bibimbap
55 dk