
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 296.6 kcal / 1241.1 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Yağ
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Sodyum
- 1198.8 mg