Cihazlar ve Aksesuarlar
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (isteğe bağlı) to garnish2 - 3 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
4.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
52.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Food Trends 2022
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Agedashi tofu
30 dk
Skin Glow Detox Juice
10 dk
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Shacha Sauce
1sa 10 dk
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1sa 20 dk
Tomato-egg drop soup
20 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4sa 40 dk
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1sa 10 dk
Soy milk and Mantou buns
6sa
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 dk
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3sa 30 dk