Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.0 23 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 ½ oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • gochujang (Korean chili paste)
    1 ½ oz
  • gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
    1 tbsp
  • kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
    ½ oz
  • white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
    6 oz
  • water
    12 oz
  • cabbage diced (1 in.)
    8 oz
  • garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
    16 oz
  • fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
    6 oz
  • green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    2
  • toasted sesame seeds (isteğe bağlı) to garnish
    2 - 3 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1198.8 mg
Protein 11.1 g
Kalori 1241.1 kJ / 296.6 kcal
Yağ 5.4 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 52.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...