Cihazlar ve Aksesuarlar
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Hazırlık 50 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
54 g
Kalori
3617 kJ /
864 kcal
Yağ
51 g
Lif
6.9 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 dk
Spiralized Scalloped Potatoes
1sa 30 dk
Jersey Beef
30 dk
Swedish Meatballs with Gravy
30 dk
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2sa 10 dk
Cheesy Beer Sauce
30 dk
Berry Liqueur
25 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1sa
Sous-Vide Osso Buco
12sa 40 dk
Garlic Turkey Stew
45 dk