Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
veya ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 6.9 g
Alternatif tarifler
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Caesar Dressing
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min