Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca, a pezzi
veya 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 378.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Polpette di grano saraceno e verdure
2h
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min