Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 85 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 100 g di cipolla a fette (0.5 cm)
- 150 g di carota, pelata e a bastoncini (5x0.5 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (2x2 cm)
- 200 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- ½ cucchiaino di sale (isteğe bağlı)
- 1500 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di fregola sarda
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1825.2 kJ / 436.2 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 26.2 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 830.2 mg
Alternatif tarifler
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Cous cous melanzane, zucchine e tacchino
45 Min
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Insalata di cereali misti e verdure
1sa 15 dk
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Verdure miste insaporite
30 Min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 Min
Zuppa frantoiana
45 Min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 Min