Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
veya 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 37 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Idli
15h 40min
Sambal oelek
20min
Sambal udang
50min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Fresh coconut chutney
10min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Vegetable Sambar
35min
Rasam
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min