Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
veya 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 37 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paal Appam
9 Std. 30 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Mutton Peratal
1h 25min
Fresh coconut chutney
10min
Pittu
3hod.
Mango Lassi
5min
Potato Peratal
40min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Vada
2h 35min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Biryani
1h 25min