
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Indonesian red spice paste room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1870 kcal / 7823 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 194 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 105 g
- Sodyum
- 644 mg