Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 194 g
- Doymuş Yağ
- 105 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 644 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
10 Min
Sichuan Chili Oil
Değerlendirme yok
Squid ink pasta
1 Std.
Prawn Laksa
Değerlendirme yok
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Değerlendirme yok
Avocado dressing
10 Min
Energy smoothie
10 Min
Tuna empanada
1 Std. 20 Min
Yogurt Dressing
5 Min
Hokkaido Cupcakes
45 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min