日式拿波里蛋通心粉

日式拿波里蛋通心粉

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 培根片 切小片
    40 克
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 罐裝番茄碎 連同汁液,切小塊
    400 克
  • 番茄醬
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 冷藏,清洗乾淨
    1 顆
  • 乾通心粉 (彎管)
    150 克
  • 青椒 切小丁
    20 克
  • 150 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.3 g
Kalori 1101 kJ / 263 kcal
Yağ 7.3 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 39.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...