Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 隻 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
- 40 克 鹽 (醃漬用)
- 40 克 米酒
- 1000 克 水 (蒸煮用)
- 3 支 蔥 ,切段
- 5 片 薑
- 30 克 香油
- 50 克 蔥 ,切蔥花
- 1 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1060 kJ / 253.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g