蔥油雞腿
TM5 TM6

蔥油雞腿

4.4 (26 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 隻 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
  • 40 克 鹽 (醃漬用)
  • 40 克 米酒
  • 1000 克 水 (蒸煮用)
  • 3 支 蔥 ,切段
  • 5 片 薑
  • 30 克 香油
  • 50 克 蔥 ,切蔥花
  • 1 茶匙 鹽

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1060 kJ / 253.2 kcal
Protein
18.2 g
Karbonhidrat
0.8 g
Yağ
18 g
Lif
0.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler