Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥油雞腿
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)2 隻
-
鹽 (醃漬用)40 克
-
米酒40 克
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
蔥 切段3 支
-
薑5 片
-
香油30 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.2 g
Kalori
1060 kJ /
253.2 kcal
Yağ
18 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
0.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan