蔥油雞腿

蔥油雞腿

4.4 28 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
    2 隻
  • (醃漬用)
    40 克
  • 米酒
    40 克
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 切段
    3 支
  • 5 片
  • 香油
    30 克
  • 切蔥花
    50 克
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 18.2 g
Kalori 1060 kJ / 253.2 kcal
Yağ 18 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 0.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...