Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 水 (蒸煮用)
- 150 克 綠花椰菜,切小朵
- 35 克 奶油 ,切塊
- 30 克 麵粉
- 200 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 200 克 洋蔥 ,切塊( 約3公分)
- 450 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 高湯
- 70 克 白酒
- 1 片 乾燥月桂葉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2655.8 kJ / 635.4 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 29.1 g
- Lif
- 4.2 g