
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 720 - 750 g di acqua
- 5 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 100 g di zucca cotta e a cubetti
- 50 g di burro freddo a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 466 kcal / 1949.8 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Yağ
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Sodyum
- 15 mg