Risotto zafferano e pioppini
TM5 TM31 TM6

Risotto zafferano e pioppini

4.6 (86 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 250 g di funghi pioppini, puliti e a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2000 kJ / 478 kcal
Protein
11.6 g
Karbonhidrat
67.4 g
Yağ
18 g
Lif
2.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler