Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (isteğe bağlı)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di salsiccia
1h 15min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo al tonno
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1h 10min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'ortolana
1h 5 min